Uitnodiging: uitreiking Gonsalvesprijs 2015

Minister mr. Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie zal de zesde Mr. Gonsalvesprijs uitreiken tijdens een feestelijke bijeenkomst op maandag 9 november.

Tijd & plaats: 2015 van 15.30 – 17.30 uur in De Haagse Lobby op de 10e etage van het stadhuis (ingang bibliotheek, Spui 68) van Den Haag.

Na een welkom en inleiding door onze gastheer, burgemeester J.J. va Aartsen, zal de Mr. Gonsalveslezing worden gehouden.

Ditmaal is de heer drs. I.W.V. (Ivo) Veenkamp de gastspreker. Hij is sinds enkele jaren als Deputy Executive Director verbonden aan ‘Hedayah’ in Abu Dhabi. Dit is een nieuw centrum voor de preventie en bestrijding van terrorisme en extremisme. Het initiatief tot oprichting kwam tien jaar na 9/11 van dertig Westerse en niet-Westerse landen om te laten zien dat de strijd tegen terrorisme een gezamenlijke verantwoordelijkheid is.

Het aantal zitplaatsen in De Haagse Lobby is beperkt. Aanmelding is daarom gewenst. Dit kan door z.s.m. doch in elk geval voor 19 oktober een e-mail te sturen naar c.wever@prodemos.nl, met vermelding van uw naam, functie, adres en het aantal deelnemers.